MKB SOCIAAL - GA HIER NAAR DE CARRIEREHANDDRUK ® - SNELLE TRANSITIE NAAR NIEUWE BAAN OF BIJ PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Duurzame inzetbaarheid door bedrijfskundig advies

  • Home
  • Bedrijfskundig advies

MKB Sociaal levert rendement en versterkt persoonlijke ambitie! Of anders gezegd: signaleert improductiviteit. Persoonlijke ontwikkeling binnen de randvoorwaarden van uw onderneming.

Onze visie is investeren in mensbeeld en optimalisatie van HR-beleid. Waarbij rekening wordt gehouden met uw economische prestaties en plezier, betekenis en sterke punten van uw medewerkers. Balans in ontwikkeling. Samen een maatschappelijke uitdaging!

De missie van MKB Sociaal is eenvoudig. Bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en sociaal maatschappelijk welzijn. Wij willen samen met u als MKB ondernemer in de regio bewerkstelligen om bewustwording te creëren.

Vanuit een veranderbehoefte oplossingsgericht te werken aan duurzame inzetbaarheid, Social Return on Investment (SROI) en uw concurrentiepositie. Wij willen u als sociaal MKB ondernemer onder de aandacht brengen. Net als uw ideeën en onze specialisten.

Wij zullen u proberen te vertellen, te overtuigen en te enthousiasmeren, dat het tijd is sociale innovatie en sociaal ondernemerschap binnen uw onderneming naar buiten toe herkenbaar te maken. De winst die u en uw medewerkers dit opleveren en wat MKB Sociaal in deze voor u kan betekenen.

Gaat u mee met ons in deze gezamenlijke maatschappelijke uitdaging? Ga dan interactief met ons mee.

MKB Sociaal - Samen een maatschappeiijke uitdaging!

Eekwal 24
8011 LD Zwolle

038 458 00 80

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk is uw HR-partner en procesbegeleider voor ontslag, ziekmelding en social return. 


MKB Sociaal realiseert de maatschappelijke uitdaging met:

Sociaal naar Werk
MooiSaam
Structura-Groep