Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar sociale innovatie? Meld dan uw initiatief aan!

Over onze specialisten

Als u behoefte heeft aan een oriënterend gesprek met één van onze specialisten of in het ontwikkelboek, neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen u graag vrijblijvend met uw implementatie.


Sociale innovatie en sociaal ondernemerschap betekenen over het algemeen vernieuwing binnen de organisatie en is inherent verbonden aan veranderprocessen. Deze veranderprocessen kunnen alleen worden doorgevoerd als er ook sprake is van een veranderbehoefte.

Op het moment dat er sprake is van het koesteren van idealen, het weten waar kansen liggen en het verbeteren van processen, dan is de veranderbehoefte al snel aanwezig. De relatie tussen visie, mensbeeld en (dagelijks) proces is ons uitgangspunt.


Specialisten

Heeft u behoefte aan verdere ondersteuning om sociale innovatie te optimaliseren binnen uw HR-beleid?

Neem gerust contact met ons op.


Sociale innovatie en sociaal ondernemerschap betekenen over het algemeen vernieuwing binnen de organisatie en is inherent verbonden aan veranderprocessen


Onze specialisten

Jan Dijkstra

Sociaal naar Werk
Jan Dijkstra
Dingen in de juiste proporties plaatsen, eyeopeners vinden om tot mensgericht maatwerk te komen. Graag gebruik makend van metaforen waardoor creativiteit wordt geprikkeld en het eigen inzichtelijk en oplossend vermogen wordt gestimuleerd.

Tim Jansen

Tim Inc.
Tim Jansen
Vragen? We maken graag tijd voor een kennismaking met een kop koffie en kijken hoe we je kunnen helpen. Ook voor een quick-scan van je website, webwinkel, campagne of applicatie maken we graag tijd.