Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar sociale innovatie? Meld dan uw initiatief aan!

Diverse werk(ervarings)plekken baliemedewerk(st)er

Ben jij die vriendelijke en representatieve baliemedewerk(st)er in Zwolle en omgeving? Je werkt in een bedrijvenverzamelgebouw en bent dus aanspreekpunt namens meerdere ondernemingen.

Bezetting van de balies, telefonie, beheren receptie apparatuur, administratieve verwerking en registratie.

Je krijgt gedegen begeleiding van een jobcoach.


Gegevens

Locatie
Zwolle
Vacature informatie
Doelgroepindicatie
Functiegroep
Beschikbaar per
Heden
Aantal uren
16 - 32
Functieprofiel
Behalve een gulle glimlach vragen we natuurlijk nog wel wat meer. Je bent namelijk wel verantwoordelijk voor een aantal taken met de daarbij behorende vaardigheden. Je werkt in een bedrijvenverzamelgebouw en bent dus representant van meerdere ondernemingen. Dit brengt wat hand- en spandiensten met zich mee: Van postbehandeling tot facilitair koffierondje omdat je in de gaten houdt dat niemand droog komt te staan. En vandaag de dag moet bv ook de handzeep op voorraad blijven. Je bent dus oplettend en raakt niet in de war van een beetje improviseren.
Functie-eisen
Flexibel zijn is je tweede natuur en je houdt zicht op de vaak meerdere (ook slagboom) toegangen van het complex. Je kan werken met Word en Excel en hebt wellicht affiniteit met ICT-programmatuur. Voor lichte administratieve werkzaamheden draai je je hand ook niet om en je mag op den duur gerust zelfstandig oplossend te werk gaan. En ohja… je bent attent in je communicatie naar iedereen. Dat vinden wij best belangrijk. Je hebt een Middelbaar Voortgezet opleidingsniveau met goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en voor minimaal zo’n 20 uurtjes per week loop jij wel warm. Eigen vervoer is wel handig want het gaat om inzetbaarheid op meerdere locaties in Zwolle. Zin in…? Ik zie je reactie tegemoet!
Overige informatie
De subtitel ‘voor sfeer en meer’ is een wezenlijke duiding voor de dienstverlening. Ja, een vlotte bezetting van een receptie werkt sfeer verhogend. Een vriendelijk praatje, een goede begeleiding van bezoekers en een warme menselijke interactie is altijd een fijne binnenkomer. Dit alleen is al meerwaarde maar het impliceert ook de meerwaarde die we kunnen aanbieden in de vorm van facilitaire / ondersteunende werkzaamheden per ondernemer.
Salarisindicatie
Werkervaringsplek