Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar sociale innovatie? Meld dan uw initiatief aan!


Werkplekken

Heeft u werkplekken beschikbaar of mensen die zich verder willen ontwikkelen? 

Neem gerust contact met ons op.

Uw werkplekken en onze kandidaten

Voor een goede werking van MKB Sociaal is onze werving en selectie gericht op inclusieve ondernemers en duurzame inzetbaarheid.


Een zeer belangrijke doelstelling die wij hebben is het bevorderen van duurzame inzetbaarheid en sociaal maatschappelijk welzijn. Dit kan door vanuit uw bedrijfsontwikkeling kansen te bieden voor persoonlijke ontwikkeling.

Om te zorgen voor een goede instroom, doorstroom en uitstroom en het geven van invulling aan de maatschappelijke uitdaging, zijn uw werkplekken en die van collega MKB ondernemers onmisbaar.

Wij willen dan ook graag uw werkplekken en baanopeningen plaatsen voor langdurige inzetbaarheid van onze kandidaten.


Voor een goede werking van MKB Sociaal is onze werving en selectie gericht op inclusieve ondernemers en duurzame inzetbaarheid


Uw werkplekken

Medewerker Broodjeszaak bij Dienst Justitiële Inrichtingen Almelo

Beschikbaar per: Heden
Sociaal naar Werk

Houd jij van de gezelligheid van werken in een Broodjeszaak? Gasten verwelkomen en lunch bereiden? Dan zoeken we jou! Wij zoeken een Medewerker Broodjeszaak voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Almelo. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan meteen! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepregistratie en Indicatie banenafspraak.

Medewerker winkel bij Dienst Justitiële Inrichtingen Almelo

Beschikbaar per: Heden
Sociaal naar Werk

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Wij zijn op zoek naar een Medewerker winkel voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Almelo. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan meteen! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Vacature Medewerker Groenonderhoud

Beschikbaar per: Heden
Sociaal naar Werk

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Wij zijn op zoek naar een Medewerker Groenonderhoud voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Almelo. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan meteen! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepregistratie en Indicatie banenafspraak.

Onze kandidaten

Anna

Anna

Ik kom fluitend terug als de routine taken gedaan zijn, ze voor mijn gevoel nuttig zijn geweest en plezier heb gehad met mijn collega's.

Malinda

Malinda

Aan het eind van de dag met voldoening naar huis en het gevoel nuttig te zijn geweest voor mijzelf en voor een ander.

Anna

Anna

In every challenge and conflict lay opportunities to bring about the needed change. Sustainable solutions come from the inclusion of people involved.