MKB SOCIAAL - GA HIER NAAR DE CARRIEREHANDDRUK® - SNELLE TRANSITIE NAAR NIEUWE BAAN OF BIJ PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Diverse werk(ervarings)plekken facilitair medewerk(st)er

Behalve een gulle glimlach vragen we natuurlijk nog wel wat meer. Je bent namelijk wel verantwoordelijk voor een aantal taken met de daarbij behorende vaardigheden. Je werkt in een bedrijvenverzamelgebouw en bent dus aanspreekpunt namens meerdere ondernemingen.

Het betreft een project van MKB Sociaal | team Beheer in ontwikkeling, waarbij we op zoek zijn naar iemand met facilitaire ervaring, maar ook naar iemand die na 3 - 6 maanden sturing kan geven aan de taken en leiding aan het team binnen het bedrijfsverzamelgebouw.

Je krijgt gedegen begeleiding van een jobcoach.


Gegevens

Locatie
Zwolle
Beschikbaar per
Heden
Aantal uren
16-20
Functieprofiel
Een lampje indraaien. Dit brengt wat hand- en spandiensten met zich mee: Toezicht en begeleiding van de gebruikelijke routinematige baliewerkzaamheden tot facilitaire interacties in geval van storingsmeldingen bijvoorbeeld. Een lampje indraaien kan je vast wel maar in complexere technische situaties weet je ook de weg te vinden naar de specialisten die de klachten en problemen kunnen oplossen. Je bent dus oplettend en raakt niet in de war van een beetje improviseren.
Functie-eisen
Flexibel zijn is je tweede natuur en je houdt (virtueel) zicht op soms meerdere toegangen van het complex. Je kan werken met Word en Excel of bereidheid hier op bij te scholen. Voor lichte administratieve werkzaamheden draai je je hand ook niet om en mag je op den duur gerust zelfstandig oplossend te werk gaan. En oh ja… je bent attent in je communicatie naar iedereen. Dat vinden wij best belangrijk. Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een vergelijkende functie en hebt een passend opleidingsniveau met goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Voor minimaal zo’n 16/20 uurtjes per week loop jij wel warm. Eigen vervoer zou handig zijn want het kan om inzetbaarheid gaan op meerdere locaties in Zwolle.
Overige informatie
De subtitel ‘voor sfeer en meer’ is een wezenlijke duiding van onze dienstverlening. Een vlotte en sociaalvaardige houding werkt sfeer verhogend. Een vriendelijk praatje en een warme menselijke interactie is altijd een fijne binnenkomer.
Salarisindicatie
Dit is een voorkeurswerkplek voor de Wet verbetering poortwachter/ WIA
MKB Sociaal

MKB Sociaal - Samen een maatschappeiijke uitdaging!

Eekwal 24
8011 LD Zwolle

038 458 00 80

06 42 97 51 35

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk is uw HR-partner en procesbegeleider voor ontslag, ziekmelding en social return. 

Vertrouwen, perspectief en werkgeluk, DAT is ons credo!

Van traditie naar transitie

MKB Sociaal realiseert de maatschappelijke uitdaging met:

MKB Sociaal is een onderdeel van MKB in Transitie

Deze website is milieuvriendelijk gebouwd!

Realisatie: Marcel van Jansen ©2023