MKB SOCIAAL - GA HIER NAAR DE CARRIEREHANDDRUK® - SNELLE TRANSITIE NAAR NIEUWE BAAN OF BIJ PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Ondersteuner Productiemedewerker Bij Dienst Justitiële Inrichtingen Almelo

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? WIj zijn op zoek naar een Ondersteuner Productiemedewerker voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Almelo. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan meteen! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepregistratie en Indicatie banenafspraak.

Je krijgt een leuke functie op een mooie werkplek; goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach; aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent; ontwikkelingsmogelijkheden, dit doen wij door mogelijkheden te bieden voor een training/cursus.


Gegevens

Locatie
Almelo
Beschikbaar per
Heden
Aantal uren
24-32
Functieprofiel
Jij hebt een doelgroepindicatie, dit is echt een eis, solliciteren zonder deze registratie heeft dus helaas geen zin. Voor meer info klik hier; Iemand die geconcentreerd routinematig werk kan verrichten; Iemand met een goede fysieke gesteldheid; Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
Functie-eisen
Samen met de werkmeester zorg je ervoor dat de productie opstart en zorg je voor de continuïteit; Overdracht en instructie van (werk) informatie aan deelnemers; Waar nodig begeleid en instrueer je deelnemers binnen het productieproces; Zorg dat er voldoende voorraad op de werkplekken aanwezig is zodat de productie door kan gaan; Instellen van machines volgens geldende voorschriften; Controle van het gereed product; Voorraad aanmaken van het product zodat de productie door kan gaan.
Overige informatie
Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving door de uitvoering van straffen en maatregelen. DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van gedetineerden. Het werkt met hen samen aan de voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. PI Almelo heeft zelfs een arbeid- en re-integratiebedrijf genaamd 'De Fabriek', waar diverse doelgroepen gezamenlijk werk maken van hun re-integratie en resocialisatie. In de Fabriek worden alle bestellingen van gedetineerden voor hun boodschappen verwerkt. De magazijnmedewerker is een belangrijke schakel binnen het gehele logistieke proces van het verwerken van deze boodschappen. Afhankelijk van de “ontwikkelingsvraag” kunnen trajecten ter verbetering van de arbeidsmarktkansen of vergroting van werkervaring en specifieke kennis worden geboden.
Salarisindicatie
Een bruto uurloon van € 1.862,64 per maand. De locatie is goed met het OV bereikbaar, OV kosten worden 100% vergoed;
MKB Sociaal

MKB Sociaal - Samen een maatschappeiijke uitdaging!

Eekwal 24
8011 LD Zwolle

038 458 00 80

06 42 97 51 35

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk is uw HR-partner en procesbegeleider voor ontslag, ziekmelding en social return. 

Vertrouwen, perspectief en werkgeluk, DAT is ons credo!

Van traditie naar transitie

MKB Sociaal realiseert de maatschappelijke uitdaging met:

MKB Sociaal is een onderdeel van MKB in Transitie

Deze website is milieuvriendelijk gebouwd!

Realisatie: Marcel van Jansen ©2023