Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar sociale innovatie? Meld dan uw initiatief aan!

Onze specialisten

MKB Sociaal biedt specialisten om u te ondersteunen bij de implementatie van uw initiatieven. Daarbij kijken we eerst naar uw eigen rol en de mensen, middelen en methoden binnen de eigen organisatie.Jan Dijkstra

Loopbaanbegeleiding en mkb

Dingen in de juiste proporties plaatsen, eyeopeners vinden om tot mensgericht maatwerk te komen. Graag gebruik makend van metaforen waardoor creativiteit wordt geprikkeld en het eigen inzichtelijk en oplossend vermogen wordt gestimuleerd.

Het ontdekken en stimuleren van talent. Het openen van verborgen ruimtes in de zoektocht naar werkgeluk. En vooral niet voordoen maar hartstochtelijk meedoen.

MIjn naam is Jan Dijkstra en ik zet mij als HR-partner en Chief Happiness Officer in voor loopbaanbegeleidng met de menselijke maat. 

Anne Douma

Register arbeidsdeskundige

Wanneer u een zieke werknemer heeft, komt er veel op u af. Wat moet u doen bij verzuim en re-integratie? Een arbeidsdeskundig onderzoek biedt u en uw werknemer inzicht in de (on)mogelijkheden op werk en re-integratiemogelijkheden bij uw eigen organisatie (spoor 1) of bij een andere organisatie (spoor 2) en geeft advies over vervolgstappen in het tweede ziektejaar.

Mijn naam is Anne Douma en ik ben arbeidsdeskundige, geregistreerd bij SRA (Stichting Register Arbeidsdeskundigen) en gecertificeerd bij NVvA (Nederlandse Verenigingen van Arbeidsdeskundigen). Integriteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Roberto van de Peppel

Adviseur speciale doelgroepen

Te veel mensen worden nog in hokjes geplaatst. Als iemand even buiten de maatschappij heeft gestaan, dan verdient iemand een tweede kans. Jongeren met een achterstand moeten soms worden (terug)gebracht naar een bepaald niveau, zowel qua leren als qua werk. In samenspraak met diverse instanties.

Ik heb ervaring als woonbegeleider, klassenassistent bijzonder onderwijs en jongerenwerker.

Mijn naam is Roberto van de Peppel en mijn taak is als jobcoach / trajectbegeleider deze doelgroepen middels een sociale kaart te ondersteunen met leren en te begeleiden naar werk.

Maartje Roozeboom

Marketingcommunicatie professional

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Ik help bedrijven om die activiteiten te vertalen naar een eerlijk, stevig verhaal. 

Met deze marketingcommunicatie vergroot je je naamsbekendheid, versterk je je duurzame imago en bied je inspiratie aan bedrijven die óók de omslag willen maken.

Mijn naam is Maartje Roozeboom en ik werk inmiddels ruim 20 jaar als marketingcommunicatie professional. Sinds begin 2021 ligt mijn focus op sociale, duurzame en inclusieve onderwerpen. Met die keuze combineer ik mijn kennis van copywriting en zoekmachine optimalisatie met mijn wens om bij te dragen aan een omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Yvonne de Haan

Bedrijfsjournalist

Als bedrijfsjournalist ben ik altijd op zoek naar creatieve en insprirerende oplossingen. Ik ga graag met bedrijven en organisaties in gesprek. Ik ben benieuwd naar de successen, maar nog meer naar de leerervaringen. Zo ontstaat er een eerlijk verhaal. Een verhaal dat inspireert, motiveert en verbindt.

Heb jij een hart voor sociale innovatie? Zet jij je in voor een sociale en circulaire toekomst en wil je collega-ondernemers inspireren met jouw visie en verhaal? Neem dan contact met ons op.

Mijn naam is Yvonne de Haan en ik werk al ruim twintig jaar als (zelfstandig) tekstschrijver, storyteller en bedrijfsjournalist. De afgelopen jaren heb ik me steeds meer verdiept in de thema’s sociale verbinding, duurzaamheid en vitaliteit, omdat dit de onderwerpen zijn die er toe doen in deze tijd. Ik kan verhalen schrijven en mensen een podium bieden die ook vanuit een diepgewortelde motivatie werken aan die betere wereld.